Critiquen que hagi impulsat una inauguració parcial de la nova plaça de les Glòries quan “falten anys perquè finalitzin” i que s’hagi enderrocat un mòdul de la Model sense, diuen, el consens de veïns ni un pla sobre les obres i els futurs equipaments: “Han intentat prendre el pèl als veïns fent un forat en una paret”. Denuncien que amb aquesta operació s’ha confinat els presos en menys espai del que tenien, “en una presó que ja no  complia els mínims per viure en condicions acceptables”.

Per criticar la situació, han iniciat una campanya a la xarxa social Twitter amb l’etiqueta #Triasalasopa en què pengen muntatges fotogràfics que mostren l’alcalde en un plat de sopa o a l’interior d’una nevera, entre d’altres.

Al web de l’Associació Catalana de Municipis s’hi fa constar el període de prohibició de realitzar campanya institucional “que atempti contra els principis d’objectivitat i transparència del procediment electoral i d’igualtat entre els actors electorals”, que és en vigor entre el 31 de març fins el 24 de maig de 2015. La inauguració parcial de les Glòries va ser el dia 28 de març i l’enderroc de la Model, el 30.