JAUME COLLBONI, candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona: "Jo no deixo fora a ningú. Un pacte d'esquerres, una coalició social i política a la ciutat de Barcelona, per un canvi polític el 2015, ha d'incloure a tothom que posi sobre la taula la prioritat dels drets socials, del creixement equitatiu i de tenir un horitzó econòmic que beneficiï tots els barcelonins i barcelonines. El projecte que vull encapçalar a Barcelona és genuïnament barceloní, fet per a la gent de Barcelona, pensat per a la gent de Barcelona i que vol parlar de Barcelona. Evidentment tindré una trobada amb el primer secretari del meu partit, però vull subratllar l'autonomia del projecte dels socialistes barcelonins i vull subratllar que això és entès per la direcció del partit."

Jaume Collboni ha dit a l’entrevista de ‘BTV notícies matí’ que vol liderar un canvi polític per a 2015 format per una coalició que prioritzi els drets socials, la igualtat i la prosperitat econòmica. Collboni ha defensat ara “un pacte d’esquerres  que inclogui a tothom”. Precisament durant la campanya de les primàries Collboni va dir que volia encapçalar una aliança d’esquerres amb ICV i que descartava de forma rotunda pactar amb ERC.

Un projecte “genuïnament” barceloní

El líder socialista ha volgut marcar distància amb la direcció del partit i ha assegurat que la candidatura barcelonina treballa amb “autonomia” i ha afegit que és un fet “entès” per la direcció. Collboni ha afirmat que la prioritat immediata és resoldre el relleu de Jordi Martí com a president del grup municipal aquesta mateixa setmana. Ha confirmat que l’altra qüestió que s’ha d’abordar “a posteriori” és la reorganització de la Federació de Barcelona, liderada actualment per Carles Martí.