El nou alcaldable socialista assegura que encara no farà cap pas endavant pel que fa a la presidència dels socialistes de Barcelona, que ha quedat buida, així com l’acta de regidoria que també ha deixat Martí. Abans de prendre cap decisió, Collboni es vol reunir primer amb tots els regidors socialistes a l’Ajuntament i “fer una reflexió conjunta”.

Reunió amb les entitats sobre el transport públic

Collboni ha volgut que la primera activitat com a alcaldable fos una reunió sobre les tarifes del transport públic amb les entiats que lluiten per congelar les tarifes. El socialista considera també que calen tarifes socials, especialment per als ciutadans que estan a l’atur. Pel que fa el futur títol T-Mobilitat, considera que “s’ha de pagar en funció de la renda de cada usuari del transport”.

A més, Collboni considera que és inadmissible que l’Ajuntament tingui “un superàvit de 140 milions d’euros i es digui que no hi ha diners per fer polítiques socials”. Ha afegit que la privatització dels aparcaments municipals de BSM “és un greu error”, perquè Collboni assegura que “feien una tasca de descongestió de vehicles i a la vegada generava beneficis econòmics a la ciutat.”