La candidata del PP per Barcelona al Congrés, Cayetana Álvarez de Toledo, ha assegurat que el PP “s’ha convertit en el referent del constitucionalisme a Catalunya” en superar en vots a Ciutadans a les eleccions generals del 2019. La líder dels populars ha destacat que el seu partit ha crescut “de manera molt notable i ferma” malgrat que “moltes persones donaven per feta l’extinció del PPC”. Per això s’ha mostrat “feliç” amb els resultats obtinguts a Catalunya.

Sobre la davallada de Ciutadans, Álvarez de Toledo culpa la formació d’Albert Rivera de no voler unir esforços amb el PP de cara al 10-N. “Han pagat la seva tossuderia de no sumar-se a aquell projecte comú que els vam oferir, el qual es deia Espanya Suma en l’àmbit global i Catalunya Suma en aquesta comunitat”, ha valorat.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”eleccions 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]