El candidat Vox al Congrés, Ignacio Garriga, ha celebrat els resultats del partit d’ultradreta a les eleccions generals 2019 amb la militància de Barcelona. Després d’haver doblat el nombre de diputats que ha obtingut Vox a Catalunya, Garriga ha exclamat: “Ciutadans de Catalunya, ja som aquí!”. Ho ha dit després de sentir la valoració dels resultats que ha fet Santiago Abascal (el líder del partit en àmbit espanyol).

Per Garriga, els resultats de Vox (52 escons) “consoliden una alternativa patriòtica que donarà la batalla en defensa de la unitat” d’Espanya. A més, ha promès persistir fins a “conquerir el govern de la nació” i que Vox arribi a la Moncloa. Des de l’hotel Hilton, a Barcelona, Garriga també ha dit que el partit d’ultradreta treballarà per unir els que han votat el PSOE, el PP i Cs perquè “Vox és la casa del patriotisme, la llibertat i un futur nacional”.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”eleccions 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]