En espera del ple d’investidura de l’Ajuntament de Barcelona de dissabte a la tarda, tots els districtes de la ciutat ja han fet el plenari de comiat. El 15 de juny al vespre es van celebrar els últims a Ciutat Vella, Horta-Guinardó i l’Eixample, amb les intervencions dels regidors de districte i els portaveus dels diferents grups municipals. Jordi Rabassa, Rosa Alarcón i Pau González van tancar etapes al territori.

El darrer plenari d’aquest mandat de Ciutat Vella va estar marcat per l‘absència de la regidora d’ERC Marina Gassol i Ventura que va morir el març passat. Tots els consellers en funcions de les diferents formacions li van dedicar paraules d’elogi i van recordar la dedicació de Gassol al districte.

Una Ciutat Vella per als veïns

El regidor de Ciutat Vella, Jordi Rabassa (BComú), va defensar la feina feta prioritzant els veïns i sense “fer polítiques a cop de titular”. En aquest sentit, va afirmar que a Ciutat Vella no serveix de res “fer polítiques que només parlin de seguretat o neteja”. I va afegir: “Calen polítiques per construir uns barris amb equitat, igualtat de drets, menys discriminacions i desigualtats“.

Comiats a Horta-Guinardó i l’Eixample

A Horta-Guinardó, la regidora Rosa Alarcón (PSC) va agrair la feina dels consellers tant del govern i com de l’oposició i va destacar “haver arribat a consensos quan ha calgut en temes importants i haver evitat la demagògia en l’entorn de discussió del plenari”.

Pel que fa a l’Eixample, el qui ha estat regidor del districte els darrers dos anys, Pau González (BComú) va garantir “el millor traspàs possible al proper regidor que vingui”. També va agrair la feina dels consellers i tècnics així com la implicació de veïns, entitats i escoles en la demanda de millores als barris.