La regidora de Ciutadans Marilén Barceló ha criticat la inacció del govern municipal per evitar una ocupació il·legal d’un local a la rambla de Prim, a la Verneda. En aquest sentit, assegura que “és lamentable que els veïns de Sant Martí hagin d’organitzar-se per garantir la seguretat i no permetre l’ocupació il·legal”.

Barceló considera els veïns han pres aquesta decisió “per la falta de protecció d’un govern que durant quatre anys ha estat permissiu amb l’ocupació il·legal, incapaç de fer complir l’ordenança de civisme i que ha aconseguit que la seguretat estigui pitjor que mai”.

Per aquest motiu, Ciutadans ha anunciat que presentarà una proposta contra l’ocupació il·legal en el primer ple del districte de Sant Martí.

Visites de part d’alguns grups regidors

No han estat els únics representants municipals que s’hi han referit a aquesta situació a la Verneda. També membres d’Esquerra Republicana i el PSC, s’han acostat per parlar amb els veïns. També s’hi ha interessat el regidor de districte de Sant Martí, David Escudé (PSC), qui hi ha fet una visita per transmetre als veïns la preocupació de l’Ajuntament i intentar buscar solucions perquè la situació arribi a bon port.

Torns de guàrdia davant una oficina bancària tancada

Una trentena de veïns de la Verneda fan torns dia i nit des d’aquest dijous davant d’una d’una entitat bancària en desús a la rambla de Prim, 240. Temen que hi entri un grup de persones que ja ha ocupat dos locals buits més a la zona i que, asseguren, provoquen conflictes de convivència i brutícia.