La candidata de Ciutadans a Barcelona, Inés Arrimadas, ha esperonat la gent a no abstenir-se aquest 10 de novembre perquè “anar a votar a Catalunya servirà perquè l’odi deixi pas a la convivència”. Després d’exercir el seu dret a vot a l’Escola Ausiàs Marc de Barcelona, ha dit que espera que els comicis facin que “la ruptura deixi pas a la unió dels ciutadans”. A més, creu que a Espanya, “la desesperança” ha de convertir-se en “esperança” després de les eleccions.

En una atenció dels mitjans a la sortida del col·legi, Arrimadas ha rebut crits de “feixista” i “mentidera” per part d’una dotzena de persones, i ella n’ha lamentat la “impunitat”. “Intenten impedir que exercim el dret a vot”, ha afegit. Arrimadas ha assegurat que, en el seu recorregut fins l’urna, també se li ha apropat gent per donar-li les gràcies i li han fet un petó “per sota mà”, perquè tenen “por”.

Arrimadas ha dit que la gent està “farta” per la repetició d’eleccions, però ha instat els electors que no es quedin a casa perquè “els que no s’afarten són els que utilitzen les institucions al seu servei i els que a Catalunya volen que hi hagi divisió social”.

Rivera demana el vot dels “moderats”

Des de Pozuelo de Alcorcón i en sortir del col·legi electoral, el candidat a la presidència d’Espanya per Ciutadans ha demanat un esforç als votants “moderats, liberals, de classe mitjana i indecisos” perquè vagin a votar i evitar així el bloqueig a Espanya: “Si el centre no es fa més gran, guanyen els extrems, la qual cosa dibuixa un escenari ingovernable”, ha assegurat Albert Rivera. Segons ha dit, el partit taronja té “la clau d’Espanya per posar el país en marxa”.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”eleccions 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]