CARINA MEJÍAS, presidenta del Grup Municipal de Ciutadans "El que farem ara serà una programació continuada de presència als barris, de trobades amb els veïns per tal d'anar incorporant en aquest projecte que farem, alternatiu, de pla d'actuació municipal o de pla de barris, doncs les nostres aportacions que vinguin de tots els veïns, que siguin molt realistes, tocant de peus a terra i per tal d'incorporar i de garantir la millora de les infraestructures i la millora de les inversions."

El Grup Municipal de Ciutadans ha començat una ronda de contactes amb els coordinadors del partit a cada barri per consensuar aportacions al Programa d’Actuació Municipal (PAM) i els plans d’actuació dels districtes (PAD). La primera d’aquestes reunions s’ha fet aquest dissabte al districte de Sants-Montjuïc.

Els cinc regidors de Ciutadans a l’Ajuntament de Barcelona volen fer aportacions alternatives als plans de millora municipals. La ronda de reunions ha començat a Sants-Montjuïc, segons el grup municipal, perquè és un districte que necessita un impuls en els àmbits d’infraestructures i mobilitat, i que es troba oblidat. Entre les prioritats, demanen culminar les obres de l’L9 del metro al seu pas per Zona Franca i la Marina del Prat Vermell. També han insistit en la necessitat de millorar la seguretat arran de fets com el de Can Vies, i seguir atents a la conciliació d’oci i descans veïnal amb la regulació d’horaris de les terrasses als carrers de Blai i Blesa, al barri del Poble-sec.