La candidata a les eleccions municipals Eva Parera ha presentat aquest dimecres el cartell i el lema de la precampanya de Valents. El cartell el protagonitza la imatge de la candidata i l’etiqueta #hofarem sota el lema “Una Barcelona que funcioni”.

Cartell i lema per a un grup municipal nou

Parera ha explicat que el cartell serveix d’avantsala dels missatges que el partit desenvoluparà al llarg de la campanya electoral. L’imprès es distribuirà en el dos idiomes: català i castellà. A l’acte de presentació la candidata de Valents ha anunciat també que passat Setmana Santa es farà pública també tota la llista del partit. A la foto de família amb els cartells, però, ja s’ha vist algunes de les cares que acompanyaran Parera com a candidata.

El Grup Municipal de Valents és hereu de Barcelona pel Canvi, el partit de Manuel Valls que es va presentar en coalició a les eleccions del 2019 amb Ciutadans. Els desacords entre Valls i Cs van fer que des del principi del mandat la coalició se separés en dos grups municipals. La candidata Eva Parera es va proclamar de forma precoç, un any abans de les eleccions.