(ACN) Carlos Carrizosa ha assegurat que Ciutadans concorrerà a les eleccions anticipades del 12 de maig que ha anunciat aquest dimecres el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i ha subratllat que hi anirà “a totes”. El líder del Grup Parlamentari de Cs s’ha postulat com a candidat, per bé que ha afegit que el partit ha de seguir els tràmits establerts per designar cap de llista.

“Jo hi estic disposat i estic per a allò que em digui el partit. Si vol que sigui candidat, ho seré. Si vol una altra candidatura, li donaré suport“. Carrizosa també ha considerat que els pressupostos presentats per Aragonès eren “electoralistes” i ha denunciat Salvador Illa de donar suport a uns comptes que eren “continuistes”.

“Catalunya no ha de girar full, ha de canviar de llibre”

Ha assegurat que els comptes públics eren “una aposta per la supervivència dels que fa 40 anys que estan al poder” i ha insistit que Catalunya “no ha de girar full, com diu Illa, ha de canviar de llibre”. Per això ha assegurat que el seu partit concorrerà a les eleccions “a totes” perquè “molts ciutadans” veuen les coses tal com les veu la seva formació.