ALFRED BOSCH, president del Grup Municipal d'ERC "Crec que ho dec, crec que han estat uns anys representant ERC de forma lleial, amb total complicitat i entesa, però em sembla que aquest gest de reconeixement a tot el que ERC m'ha donat a mi jo crec que aquest gest és un gest degut, lògic i raonable."

Alfred Bosch ha destacat que Esquerra Republicana de Catalunya ha estat un partit que “ha demostrat que és capaç d’anar més enllà de les sigles per sumar i créixer”. El president del Grup Municipal d’ERC ha dit que en aquests últims anys ha representat el partit de forma “lleial, amb total complicitat i entesa”, i ha justificat afiliar-se ara al partit com “un gest degut, lògic i raonable”. Després de ser el portaveu d’ERC al Congrés, aquesta legislatura i liderar la candidatura a les municipals, Bosch ha admès que fer-se militant és com “normalitzar una situació de total entesa”. “Ho era de cor i esperit, ara ho sóc amb tots els ets i uts”, ha dit.

El d’ara és, però, un reingrés a ERC. Alfred Bosch ja en va ser militant, però va abandonar el partit l’any 2011 quan va assumir el càrrec de portaveu de la consulta Barcelona Decideix.