"Si la ciutadania volem, i hem demostrat abastament que volem, el 27-S serà l'èxit que somiem. I aquest és el missatge que hem de transmetre perquè en democràcia el que finalment és imbatible és la voluntat de la gent."

L’actriu Lloll Bertran, el president de Súmate, Eduardo Reyes, la cantant Núria Feliu o l’actriu Txe Arana són alguns dels primers voluntaris que han engegat la nova campanya “Ara és l’hora”. L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural la recuperen per mobilitzar el màxim de gent possible durant l’estiu per tal que a les eleccions del 27-S aconseguir 68 escons al Parlament partidaris de la independència.

Els voluntaris aniran fent trucades a ciutadans per tal de donar-los arguments per la independència i per escoltar els dubtes o temors de la població. Raül Romeva, el coordinador de la campanya d’Òmnium, ha explicat que en aquestes converses només es donaran arguments “no es pintarà un contes de fades”. És el que anomenen la Macroconversa que esperen fer amb més d’un milió de persones. A més, conviden als voluntaris a que facin trobades amb deu persones per confrontar arguments de tu a tu.

Un altre dels eixos de la campanya per aquest estiu és la celebració de 10 actes centrals per tot el territori en 10 setmanes diferents, el primer serà el proper 5 de juliol a Tortosa per parlar sobre equilibri al territori. La campanya acabarà a Barcelona el proper 11 de setembre. Els organitzadors esperen omplir l’avinguda Meridiana en el que volen que sigui una altra jornada històrica.