JORDI BIGUES, coordinador del Grup de Treball Barris de Muntanya "Com hauria de ser aquesta autoritat, doncs dinàmica, fent xarxa amb l'espai metropolità, però segurament no hauria de ser un districte 11, hauria de ser una cosa més dinàmica."

L’autoritat gestionaria els 22 barris situats entre la ronda de Dalt i la carretera de les Aigües, com pot ser Can Caralleu, el barri de la Mercè o la Font del Gos. El grup de treball de la zona no ha concretat quina forma jurídica hauria de tenir aquesta autoritat, tot i que apunta a que podria ser un “comissionat”. Tot i així, el grup de treball està pendent de reunir-se amb l’Ajuntament per donar forma a la proposta.

Segons Jordi Bigues, coordinador del Grup de Treball Barris de Muntanya, aquesta autoritat hauria de ser sobretot “dinàmica”, per donar resposta real als problemes específics dels barris de muntanya, i, per tant, descarten un “districte 11, amb seu i treballadors”. En el dibuix imaginari d’aquest òrgan, Bigues ha afegit que sobretot hauria de “fer xarxa amb l’espai metropolità”.