En una entrevista a BTV, Mejías ha reconegut que el debat sobre l’ordenança de les terrasses és sobre la taula però que no és convenient debatre’l ara en plena temporada estival. La presidenta del Grup Municipal de Ciutadans creu que l’aplicació de la nova ordenança genera perjudici a molts empresaris i “frustra l’expectativa de moltes persones”.

Mejías és partidària d’aplicar una moratòria fins a la tardor i llavors obrir “un debat ampli de l’ordenació de l’espai públic amb les terrasses”. La presidenta del grup municipal deixa la porta oberta a sumar els vots dels seus cinc regidors als dels altres grups que vulguin forçar un ple extraordinari sobre aquest tema.

El Gremi de Restauradors ha alertat que la reducció de taules i cadires que suposa l’ordenança de terrasses reduirà la facturació dels establiments i, en conseqüència, posarà en perill llocs de treball en uns mesos crucials per a aquests negocis. Per això, els representants del sector demanen una moratòria d’aquesta normativa fins a la tardor. El nou govern municipal ho estudiarà, però de moment es compromet a fer-la complir.