El president del Grup Municipal d’ICV-EUiA, Ricard Gomà, s’ha mostrat satisfet que tots els grups hagin consensuat no introduir el copagament en serveis com la teleassistència, que si s’arribés a aplicar suposaria “un impost a la soledat”. Gomà també ha criticat els darrers canvis de les regles del joc en diferents serveis socials de la Generalitat, com la valoració del copagament segons el patrimoni o l’increment del percentatge de copagament en alguns serveis com l’atenció de malalts de sida fins a un 54%.

L’ecosocialista també ha preguntat al govern municipal sobre el cas de la mort d’un jove armeni al CIE de la Zona Franca el 3 de desembre. Gomà ha dit que tot i que els CIE no són competència de l’Ajuntament, quan hi ha fets d’aquesta gravetat “no es pot mirar cap a una altra banda”.

La comissió també ha aprovat per unanimitat una proposició del PSC perquè el govern redacti un estudi, en el termini de tres mesos, sobre la realitat socioeconòmica i les condicions de vida de les persones més grans de 65 anys.