Artur Mas: “Qualsevol excusa que els doneu ho convertiran en un delicte”

L’expresident Artur Mas, malgrat que no ha fet al·lusió explícita a les últimes informacions publicades i, per tant, no ha negat aquesta reunió, ha afirmat que “aquest intent que hi ha de debilitar i destruir tot el que representem continuarà. Qualsevol excusa que els doneu ho convertiran en un delicte”. En aquest sentit, ha exposat que “van contra nosaltres directament”, referint-se als contraris al procés, per tal, ha dit, de “destruir per terra, mar i aire” tot el que representen des de Convergència.

Mas ho ha expressat així en la presentació que el PDECat ha fet a Barcelona per donar a conèixer el nou nom  del partit, després que aquest divendres ja s’hagi escenificat al ple municipal. L’expresident ha afegit que “davant d’això, primer hem d’aguantar ferms i després avançar”.

A l’acte hi han assistit centenars de persones i ha comptat amb la presència de l’expresident Artur Mas i el president del Grup Municipal Demòcrata a l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias.

Xavier Trias, convençut de la innocència de Viloca

El president del Grup Municipal Demòcrata a l’Ajuntament, Xavier Trias, ha defensat, en una entrevista a Catalunya Ràdio, la innocència de l’extresorer de Convergència Andreu Viloca. Ha assegurat que el coneix i l’ha definit com una persona “honrada i honesta”. Trias ha negat així les informacions publicades i ha afegit que “el primer que s’ha de fer és demostrar-ho”.

“Que Convergència hagi demanat diners a persones i entitats per finançar el partit, segur, però el que Convergència no ha fet mai, mai, mai és rebre diners a canvi. D’això n’estic convençut.”