Arrimadas ha matisat, però, que si tornen a guanyar els independentistes faran el mateix i ha alertat que probablement tornarà a encetar-se tot el que s’ha vist en les darreres setmanes i mesos.

La candidata ha explicat que Cs va votar a favor de l’aplicació del 155 amb la condició que es convoquessin de manera urgent eleccions al Parlament de Catalunya i s’ha mostrat convençuda que si el 21 de desembre guanya el partit taronja s’acabaran el procés i el 155. “Votar Ciutadans és tornar a la legalitat, el seny, la tranquil·litat i la convivència”, ha dit la candidata.

Arrimadas ha fet aquestes declaracions a Figueres, on espera aconseguir el tercer diputat per Girona. La candidata també ha valorat el fet que el candidat socialista, Miquel Iceta, hagi matisat la proposta d’indultar als independentistes investigats al Suprem i hagi dit que és prematura. Arrimadas ha dit que no comentarà “les ocurrències del senyor Iceta” i, en aquest sentit, ha assegurat que l’única força que pot guanyar els independentistes a les urnes i ser líder de l’alternativa de govern és Ciutadans.