Arrimadas ha dit que els investigats al Suprem “es creuen que estan per sobre de la gent, que es poden saltar les resolucions judicials i s’indignen quan se’ls crida a declarar”. També ha acusat el govern destituït de Junts pel Sí d’ “insultar més de la meitat dels catalans”. “Ens han dit de tot: traïdors, súbdits, que no som poble de Catalunya”, ha aifrmat la candidata, que ha sentenciat que “aquests senyors no poden seguir governant”.

Durant l’acte, Arrimadas s’ha erigit com la presidenta “de les polítiques socials que enterra el procés” i per això ha assegurat que el vot a Ciutadans és “l’únic” que garanteix el canvi a Catalunya i no pas Catalunya en Comú – Podem ni el PSC, que volen, diu, “reeditar el tripartit”. 

Tant Arrimadas com el diputat per Lleida, Jorge Soler, han promès destinar els diners del departament de Raül Romeva a polítiques socials i aconseguir “que els llibres de text siguin gratis i més trens i més barats”, ha dit Soler. La candidata també ha promès que si és presidenta de la Generalitat anirà a Brussel·les per reunir-se amb les institucions europees i “impulsar reformes”i anirà a parlar amb el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, per aconseguir un “millor sistema de finançament per a totes les comunitats”.