Foto: Laura Borràs

La seu de Junts a la ciutat de Barcelona, al barri de la Sagrada Família, ha aparegut aquest dimecres al matí amb pintades en suport del poble palestí. Algú ha pintat a la façana i també al terra de l’entrada. S’hi poden llegir diferents missatges, entre els quals “Junts és còmplice del genocidi del poble palestí”. La presidenta del partit, Laura Borràs, ha criticat l’acció a la xarxa social X. Borràs ha dit que des de la formació “respectem i demanem ser respectats” i creu que no es pot excusar “l’incivisme”, malgrat “la divergència”.

Tot plegat s’ha produït unes hores després de l‘atac a un hospital de la Franja de Gaza que ha provocat centenars de morts. Hi ha intercanvi d’acusacions sobre l’autoria: mentre que des de Palestina acusen de genocidi Israel, el govern de Netanyahu afirma que el coet ha estat llançat per l’organització Hamas.

Aquest dimecres al vespre, a partir de les 20 h, la comunitat palestina a Catalunya ha convocat una protesta davant de la seu de la Comissió Europea a Barcelona. Diverses entitats han confirmat l’assistència.