Antoni Vives

Antoni Vives ha comunicat avui a l’alcaldessa la decisió de renunciar a l’acta de regidor per tornar a l’activitat privada, que va deixar fa 15 anys. Amb la renúncia de Vives marxa un dels homes forts de CiU al consistori i que, de fet, sonava com a possible relleu de Xavier Trias al capdavant del grup municipal.

En una carta adreçada al cap del Grup, Vives ha agraït a Xavier Trias, Artur Mas i Convergència Democràtica de Catalunya “la confiança continuada”, i afegeix que ha arribat el moment de tornar al món de l’empresa, recuperant la seva experiència com a economista.

El convergent assenyala que seguirà “tan implicat en la políticia del país com fins ara”, però afegeix que vol continuar amb més dedicació en la seva faceta com a escriptor i novel·lista. Fins ara ha publicat diversos llibres d’assaig i tres novel·les: ‘El somni de Farringdon Road’ (2011), ‘Les banderes de l’1 d’abril’ (2012) i ‘I demà, el paradís’ (2014).

Vives està vinculat al Grup Municipal de CiU des de 2004, i va ser escollit regidor de l’Ajuntament el 2007. El 2011, en el govern de Xavier Trias, va ser nomenat tercer tinent d’alcalde d’Hàbitat Urbà. Des d’aquesta cartera, va impulsar diverses reformes urbanístiques, com les reformes del passeig de Gràcia i l’avinguda Diagonal, o la transformació de la plaça de les Glòries.

Anteriorment, entre  els anys 2001 o 2003 va ser secretari de Govern de la Generalitat de Catalunya.

Raimond Blasi (UCD), que anava de número 11 a la llista de CiU, prendrà possessió de l’acta de regidor en el pròxim ple.