papereta xavier trias eleccions municipals 2023

(EFE/Redacció) Falten dos mesos i escaig per les eleccions municipals del 2023 i, de mica en mica, anem coneixent els detalls de les candidatures, com per exemple el disseny de les paperetes electorals. Xavier Trias, el candidat de Junts a Barcelona, ha apostat per fer un disseny de campanya que destaqui pel seu perfil propi. Per això, a la papereta electoral hi apareixerà la seva imatge en lloc de les sigles del partit.

De fet, el nom de la candidatura no serà Junts, sinó “Trias per Barcelona-CM“.

Aquesta decisió compta amb el vistiplau de la direcció del partit, que també va autoritzar Trias a formar el seu propi equip i dissenyar la seva pròpia campanya. L’objectiu és el d’allunyar la candidatura de l’ambient de “confrontació” que sobrevola JxCat, i buscar un espai de moderació que recordi l’antiga Convergència.

JxCat celebrarà una convenció municipalista el 6 de maig

Junts es presentarà en coalició amb més d’una vintena de partits locals i supramunicipals sota la marca Compromís Municipal (CM) i celebrarà el 6 de maig una convenció municipalista a Barcelona, en què tindrà gran protagonisme Xavier Trias.

BComú ja va apostar per la imatge de Colau, l’any 2015

No és la primera vegada que un alcaldable aposta per un perfil propi. De fet, BComú va fer servir la imatge d’Ada Colau, l’actual alcaldessa de Barcelona, per a les paperetes electorals de les eleccions municipals del 2015. Unes eleccions que va guanyar.