Serà un àpat solidari amb 120 comensals, que han pagat per avançat 80 euros, que es destinaran a la caixa de solidaritat d’Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana. També hi assistiran els líders de les entitats i les parelles dels presos. Vist el rebuig que ha rebut la iniciativa per part d’alguns, Parellada ha reconegut que estan una mica preocupats i per això han decidit contractar seguretat privada “perquè tothom estigui tranquil, per si hi ha algun brètol que pot fer qualsevol bestiesa”.

Ja fa uns dies que la cuinera va denunciar un boicot a les xarxes, arran de l’anunci del sopar d’aquest dimarts. “Soc un pèl ingènua. No em podia pensar que em farien boicot”, ha afirmat a betevé, en una entrevista a ‘El matí de Barcelona’. Ha explicat que el seu restaurant, Semproniana, està rebent comentaris negatius i puntuacions falses a internet, a plataformes com TripAdvisor, Facebook i Google Business. Arran de la denúncia, TripAdvisor ha retirat totes les crítiques de la seva pàgina, “les bones i les dolentes”, i ha bloquejat la possibilitat de fer-ne més.

“Entenc que em facin crítiques a mi, Ada Parellada, però que facin servir el restaurant per fer mal, és rocambolesc“, condemna Parellada. “Si no és de la teva corda, no vinguis”, conclou. Malgrat tot, assegura que continuarà treballant “cada dia, com he fet els darrers 25 anys, encendré els fogons, però en cap cas no entraré en aquesta guerra fastigosa de crítiques i respostes, anar alimentant aquest odi i poca elegància que aquests comentaris traspuen”.

Torneu a escoltar l’entrevista a Ada Parellada aquí: