L’entitat Òmnium Cultural organitza aquest divendres una activitat a l’avinguda de la Catedral i ha demanat als ciutadans que s’acostin fins a l’Arbre dels Desitjos de la Llibertat per compartir els seus anhels per als polítics i dirigents de les entitats sobiranistes empresonats.

L’Arbre dels Desitjos de la Llibertat és la darrera iniciativa organitzada per Òmnium Cultural aquest Nadal. L‘entitat ha convidat els ciutadans a escriure els seus desitjos per al vicepresident Oriol Junqueras i el conseller Joaquim Forn, destituïts pel 155, i els presidents de les entitats sobiranistes que segueixen a la presó, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. 

Al llarg de l’acte, que ha durat unes dues hores, els organitzadors han repartit etiquetes grogues als participants perquè hi escriguin els seus anhels i, un cop fet, els mateixos ciutadans els han penjat de l’Arbre dels Desitjos de la Llibertat. Molts dels desitjos que es poden llegir demanen llibertat per als quatre presos.

La iniciativa s’ha celebrat en diverses localitats catalanes i, en el cas de Barcelona, ha comptat amb la participació del vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri.