A la fotografia s’hi poden veure dues persones que caminen pel voral de la carretera C-38 cap al poble de Camprodon i, en sentit contrari, a la frontera francesa. Casualment, a l’entrada de la localitat gironina, i al fons de la fotografia, s’hi pot veure la caserna que comparteixen la Guàrdia Civil i la Policia Nacional a prop de la frontera.

Camins… ⛰

A post shared by Carles Puigdemont (@carlespuigdemont) on

La ruta de Camprodon i Molló és una de les que històricament han utilitzat els catalans per anar i tornar de l’exili. La publicació de la fotografia s’ha produït el mateix dia que algunes fonts de l’entorn de l’expresident han assegurat que Puigdemont està disposat a tornar a Catalunya després de ser investit president de la Generalitat. Asseguren que l’objectiu seria forçar l’Estat a detenir-lo com a president reelegit pel Parlament de Catalunya i no com a diputat ras, cosa que podria generar més repercussió social.

Reunió de JxC divendres a Brussel·les

Aquest dilluns també s’ha sabut que Carles Puigdemont ha convocat els integrants de la seva candidatura, Junts per Catalunya, a una reunió a Brussel·les aquest divendres, 12 de gener. L’objectiu és tancar una proposta definitiva dels integrants independentistes de la Mesa, que Esquerra i la CUP podrien estudiar o fins i tot aprovar aquest cap de setmana mateix. La constitució del nou Parlament està convocada per a dimecres, 17 de gener, i el marge de temps no permet allargar més les negociacions.