WeSmartPark és el que en anglès es diu un “win to win” (tothom hi guanya) a l’hora d’aparcar. Els conductors poden utilitzar places de pàrquing privades durant les hores que estan desocupades per una tarifa un 52% més barata. Els propietaris d’aquests aparcaments poden ingressar entre 80 i 120 euros mensuals i, així, en treuen profit mentre no els utilitzen.

Aquest sistema s’ha implementat a Barcelona aquesta setmana. De moment, els usuaris poden utilitzar els pàrquings de cinc hotels de la ciutat: NH Numància, NH Calderon, Silken Diagonal, Silken Ramblas i Andante Hotel. Està previst que la xarxa creixi a partir del mes de març amb la incorporació de set hotels de la cadena Catalonia, l’NH Pòdium – Marxans, l’Ibis Plaza Glòries i Le Meridien.

Els conductors que vulguin ultilitzar el WeSmartPark s’hi poden donar d’alta a la web i rebran una targeta d’identificació per poder accedir als aparcaments. A l’hora de deixar el cotxe, els usuaris poden triar entre reservar la plaça amb antel·lació per Internet des de casa o en el mateix moment a través del telèfon intel·ligent.