Els treballadors de l’Hospital Vall Hebron s’han manifestat aquest divendres per reclamar places d’aparcament. La implantació de l’àrea verda 29 els ha suposat la supressió de 2.000 places gratuïtes. A més, les obres al pàrquing privat de l’hospital han provocat la supressió de prop de 200 places més, i les 240 places que els han ofert en un solar proper les consideren del tot insuficients.

Davant d’això, reclamen solucions a la direcció de l’hospital i a l’Ajuntament. Denuncien que són 9.000 treballadors al centre i que, sovint, fan horaris incompatibles amb els desplaçaments en transport públic.

Protesta dels treballadors de l’Hospital Vall Hebron per reclamar aparcament

Entre les solucions que proposen els treballadors hi ha habilitar un solar amb 113 places al carrer de les Basses d’Horta, tot i que encara no hi ha data d’accés.

Un acord insuficient

Els treballadors consideren del tot insuficient la proposta d’acord entre l’hospital i la regidoria de Mobilitat. Aquesta proposta inclou deixar de sancionar els incompliments a l’àrea verda de l’entorn de l’hospital, habilitar un espai del carrer de Natzaret com a aparcament en un futur. També habilitar el solar del carrer de les Basses d’Horta i ampliar la disponibilitat de places de l’aparcament de Sant Genís, de B:SM.