Les cistelles del telefèric de Montjuïc continuen aturades, però aquest matí la sortida de l'avinguda de Miramar ha estat un anar i venir de visitants. Els gestos en saber que no funciona, ho diuen tot. La causa de l'aturada és una avaria mecànica, concretament del sistema de tracció de la parada intermèdia. De fet, aquest mes s'havia de fer la revisió anual del telefèric. L'última va ser el 28 de gener de l'any passat i va durar tres setmanes. Amb el telefèric tancat es perd un dels atractius de la ciutat. "Mentre dura la reparació s'ha reforçat el servei d'autobús número 150 que puja fins al Castell de Montjuïc, com a alternativa al telefèric." Tenint en compte l'aturada de les cistelles hi ha qui opta per marxar a un altre lloc de la ciutat, però hi ha qui no abandona la idea de pujar al cim de la muntanya i fa cua per agafar l'autobús. Si tot va bé, es preveu que el servei es reactivi demà passat.

L’estació de Miramar ha estat al llarg de tot el dia un anar i venir de persones, sobretot turistes, que han acudit al telefèric de Montjuïc i han vist que no el podien agafar. Desconeixien el que va succeir ahir, quan una avaria va deixar-lo inoperatiu. Desconeixien també el mal tràngol que van haver de passar una setantena de passatgers, els quals van ser rescatats pels bombers després d’una hora suspesos a les cistelles.

Aquest mes s’havia de fer la revisió anual del telefèric. L’última va ser el 28 de gener de l’any passat i va durar tres setmanes. Amb el telefèric tancat, Barcelona perd per uns dies un dels atractius turístics de la ciutat, que per aquestes dates registra un volum superior de visitants. Mentre la instal·lació continuï inactiva, es mantindrà el reforç de la línia 150 del bus.