(ACN/Redacció ) La circulació de trens a l‘R4 ha estat tallada en plena hora punta aquest dimecres al matí entre l’Hospitalet de Llobregat i Sant Feliu de Llobregat durant gairebé dues hores. El motiu ha estat l’atropellament d’una persona en un punt de pas no autoritzat a Cornellà de Llobregat. La circulació s’ha restablert cap a les 8.30 h i a poc a poc, es recuperaran els horaris i les freqüències.

Mentre ha durat el tall, els passatgers s’han hagut de derivar cap al metro i el tramvia. La línia ha patit retards entre Sant Vicenç de Calders i Sant Feliu de Llobregat i entre Manresa i l’Hospitalet de Llobregat. S’ha informant de la incidència els clients a través de tots els canals de comunicació habituals. Diverses dotacions dels Mossos s’han desplaçat fins al punt del succés.

Aquest és el tercer accident que es produeix a Renfe en pocs dies. Divendres passat l’R1 de Rodalies també es va haver de tallar per un atropellament mortal i el dia 10 de setembre quatre joves van perdre la vida a Montmeló quan creuaven en un punt de pas no autoritzat.