Els treballs a la ronda del General Mitre afectaran el lateral del costat muntanya, en sentit Llobregat, entre el carrer de Mandri i el de Muntaner, inclòs l’encreuament d’aquest carrer.  Els autobusos i vehicles que circulin pel lateral seran desviats pel tronc central, de dos carrils de circulació.

Aquest dilluns també s’inicien les obres al carrer de Bigai, a la Bonanova. Fins al 31 de juliol, es millorarà la calçada del carrer. Això farà que l’àrea d’aparcament quedi anul·lada mentre durin les obres.

Aquestes obres del carrer de Biagi s’emmarquen en els treballs que està fent la Generalitat per recuperar la secció viària del carrer de Mandri, afectat per les obres aturades de la nova estació de la Línia 9. Actualment també s’estan executant les obres d’urbanització provisional del mateix carrer de Mandri per recuperar-ne parcialment la mobilitat. Amb aquestes obres, que s’allargaran fins a finals d’aquest mes, es recuperà un carril de circulació en sentit mar i la vorera del costat Llobregat.