Com cada estiu, Barcelona aprofita per fer millores en la pavimentació de grans avingudes. És el cas de les rondes. Fins ara, s’ha renovat l’asfalt en diferents trams tant de la ronda del Litoral com de la ronda de Dalt i està previst que segueixin arranjant-ne més trams durant l’agost.

Aquest cap de setmana es restringirà el trànsit a un carril de circulació a l‘avinguda de Borbó, en el tram comprès entre la plaça del Virrei Amat i el passeig de Maragall. Fins al 28 de juliol les obres afecten un carril de circulació a l’avinguda de Borbó entre el carrer de Costa i Cuxart i el passeig de Maragall.

Fins al 14 d’agost es duran a terme les obres de millora de la calçada, costat mar, del lateral de la Gran Via de les Corts Catalanes, en el tram comprès entre la plaça d’Espanya i el carrer del Comte d’Urgell. Per aquest motiu, es restringirà el trànsit en un dels carrils i del 12 al 14 d’agost, el mateix tram quedarà tallat al trànsit sense afectar les cruïlles. Els vehicles es desviaran per la calçada central, ja que es duran a terme les obres d’asfaltatge.

Les obres del carrer Gran de Gràcia reduiran la via a un carril de circulació. Així mateix, el 4 d’agost, amb motiu de les obres d’asfaltatge, quedarà tallat el trànsit, la qual cosa afectarà tots els carrers contigus entre el carrer del Torrent de l’Olla i la via Augusta.

L’àrea d’aparcament quedarà anul·lada per trams per les obres de millora de la vorera i de la calçada, costat muntanya, del lateral de l’avinguda Diagonal, en el tram comprès entre el carrer del Tinent Coronel Valenzuela i el carrer de l’Alfambra. Els dies 12 i 13 d’agost aquest mateix tram quedarà tallat al trànsit mentre es duguin a terme les obres d’asfaltatge.

En el tram de l‘avinguda Diagonal comprès entre l’avinguda de Sarrià i la plaça de Francesc Macià es duen a terme obres de millora de la vorera i de la calçada lateral (costat mar). Fins al 5 d’agost el tram es veurà afectat per una restricció a dos carrils de circulació. Els dies 4 i 5 d’agost només s’hi permetrà el pas d’autobusos, ja que es duran a terme obres d’asfaltatge.