La protesta ha generat alguns moments de tensió en estacions com la de Llucmajor, a l’L4. Cap a les 20 h els diversos grups s’han aplegat a la Sagrera, on està previst que se celebri una assemblea i una roda de premsa per explicar el seu posicionament.

Stop Pujades Transport considera que cal revertir el model de transport públic que gestiona l’Autoritat del Transport Metropolità i creu que ara, amb els pressupostos pendents de negociar tant a l’Ajuntament de Barcelona com a la Generalitat de Catalunya, és un bon moment per fer-ho.

En primer lloc, la plataforma de protesta es fixa en el preu del transport. Consideren que caldria retornar a les tarifes de l’any 2013 i exigeixen que els títols siguin gratuïts per a tots els estudiants i els aturats. Veuen, però, amb bons ulls, la congelació dels preus i la rebaixa en alguns dels títols que s’ha aplicat en els darrers dos anys.

També demanen que es constitueixi una taula social del transport per debatre el desenvolupament de la T-Mobilitat, el nou sistema tarifari que està previst que estigui completament aplicat el 2018. Stop Pujades Transport rebutja que la seva gestió estigui en mans d’un ens privat liderat per CaixaBank, tal com es va aprovar l’octubre de 2014, i reclama un procés de debat per redefinir el projecte.