Foto: Pere Jurado

(ACN) Renfe obrirà el pròxim 8 d’agost a la seva pàgina web un registre per poder sol·licitar els abonaments de transport amb la bonificació aprovada pel Govern espanyol pels serveis de Rodalies, mitjana distància i Avant, segons ha avançat aquest divendres ‘El País’ i ha pogut confirmar l’ACN.

Els usuaris podran demanar els seus títols multiviatge a partir d’aquesta data, però no els començaran a rebre fins al 24 d’agost, moment en què també hauran d’abonar el dipòsit corresponent a cada abonament: de 10 euros per Rodalies i de 20 euros en els serveis de mitja distància. Al final del període el dipòsit serà retornat sempre que hagin realitzat un mínim de quatre viatges mensuals, 16 viatges al final dels quatre mesos de vigència de la mesura.

Rebaixa del 50 % en la resta del transport públic

La gratuïtat dels bitllets de Rodalies se suma al descompte del 50 % en els bitllets de TMB, tal com ha assegurat la Generalitat. La mesura s’aplicarà entre els mesos de setembre i desembre, si no hi ha cap sorpresa. Amb la rebaixa, la T-Casual d’una zona costarà menys de vuit euros i la T-Usual, 20 euros.

tarifes transport public setembre