Els veïns dels Tres Turons continuen amb les mobilitzacions per reduir la pressió turística als autobusos que arriben fins al Parc Güell i el turó de la Rovira. Consideren que l‘increment de la freqüència de pas d’algunes línies de bus anunciat per l’Ajuntament de Barcelona aquest divendres i l’eliminació del 116 de Google Maps no són suficients per garantir un correcte funcionament del transport públic. Per això, el veïnat dels Tres Turons ha engegat aquest dissabte una recollida de signatures.

Reforç insuficient del transport públic

El veïnat considera insuficient el reforç del transport públic. Segons ha anunciat aquest divendres la tinenta d’alcaldia de Mobilitat, Laia Bonet, les línies de bus 116, 24 i V19 tindran més vehicles, especialment els caps de setmana. Bonet ha explicat que la Línia 116 ja ha inclòs un vehicle més i que tant la 24 com la V19 reforçaran el servei els dissabtes i diumenges. Un anunci que no convenç els veïns, que asseguren que la pressió de turistes al transport públic és diària i no només els caps de setmana.

Eliminar més línies de Google Maps

Amb l’objectiu de descongestionar de turistes els autobusos que arriben fins al Parc Güell i les bateries antiaèries del turó de la Rovira, el veïnat proposa al govern municipal esborrar més línies d’autobús de Google Maps, com s’ha fet amb el 116.