Aquest dilluns les obres del tram central de l’L9 entren en una nova fase que comportarà importants restriccions de trànsit a partir de les nou del vespre. El carrer de Mandri quedarà tallat en els dos sentits entre el passeig de la Bonanova i el carrer de Bigai. L’afectació s’allargarà fins al segon trimestre del 2025 i suposarà també alteracions a diverses línies de bus.

El tall de trànsit es fa per ampliar la zona d’obres i poder construir els murs del vestíbul de la futura estació, que es faran amb una màquina especial per arribar a uns 25 metres de profunditat. L’actuació ocuparà la calçada de la via. Per facilitar l’accés dels veïns als pàrquings de la zona, en un tram es deixarà espai per als cotxes. Només hi tindrà accés el veïnat i els vehicles de serveis i emergències. L’espai per a càrrega i descàrrega d’aquest tram es traslladarà a la cruïlla mar amb el carrer de Maó. També es traslladaran els contenidors de la zona afectada.

Canvis a línies de bus

Les obres obligaran a modificar el recorregut de diverses línies de bus: l’V13 i l’N8, en sentit pujada i l’V11 i 70 en sentit baixada. Les línies V13 i N8 faran el trajecte pel carrer de Prats de Molló, la ronda del General Mitre, el carrer de Ganduxer i el passeig de la Bonanova i després s’incoporaran al seu recorregut habitual. Pel que fa a les línies V11 i 70 canviaran el recorregut pel passeig de la Bonanova, carrer de Muntaner, carrer de Bigai i les parades del carrer de Mandri quedaran fora de servei.