Des de les onze de la nit els operaris tornen a treballar per renovar el paviment de la ronda del Litoral. El tram és el mateix que el cap de setmana passat, i de nou s'han eliminat dos carrils de circulació. POSPO Des del Nus de la Trinitat i fins a la sortida 28, a la Gran via, només es pot circular pel carril ràpid en sentit Llobregat. Totes les sortides i entrades d'aquest tram estan tancades. D'aquesta manera s'ha pogut asfaltar el carril que va quedar pendent la setmana anterior, quan se'n van pavimentar els altres dos. Aquest procediment s'utilitza per treballar a les Rondes quan no hi ha calçada lateral, perquè permet actuar sense necessitar de tallar completament el trànsit. Les restriccions han ocasionat retencions, sobretot durant el matí al Nus de la Trinitat, on s'iniciava el tall, però en cap cas han arribat al col·lapse de fa una setmana. Aquest és un manteniment que s'ha de repetir cada deu anys. El cap de setmana que ve es farà una nova actuació, en aquest cas a la Ronda de Dalt, en aquest cas en el tram que va des de la Vall d'Hebrón fins a Vallcarca, en sentit Llobregat. Us ho ha explicat des de la Ronda del LItoral, Sílvia Gutiérrez.

Des de les 23 h de dissabte i fins a les 17 h de diumenge, només es pot circular pel carril esquerre de la ronda del Litoral entre el Bon Pastor i la Gran Via en sentit Llobregat. També es veuen afectats els accessos 30, del Nus de la Trinitat, Santa Coloma i el Potosí, 29, de la Verneda, Sant Adrià del Besòs i rambla de Guipúscoa, i el 28, de la Gran Via i la plaça de les Glòries. Per evitar retencions, es recomana optar per vies alternatives, com l’avinguda Meridiana o la ronda de Dalt.

Aquest és el segon cap de setmana que s’altera la circulació a la ronda del Litoral per fer-hi obres al paviment. La setmana que ve serà el torn de la ronda de Dalt, on hi haurà talls entre la Vall d’Hebron i Vallcarca en sentit Llobregat.