El 150 també substitueix una part del recorregut de la Línia 50, que ja no puja fins a Montjuïc. A partir d’ara, des de la plaça d’Espanya, en lloc d’anar cap a la muntanya, el 50 enfila el carrer de la Creu Coberta i de Sants en direcció a Collblanc.

TMB ha substituït la Línia 193 i l’últim tram de la Línia 50 per la creació d’una línia nova, la 150. També s’allarga el recorregut de la Línia 13.

La nova Línia 150 circularà de la plaça d’Espanya a Montjuïc, amb intervals de temps de 15 minuts, durant tots els dies de la setmana. El recorregut transcorrerà per l’avinguda de l’Estadi i la de Miramar, amb parada a les proximitats del castell de Montjuïc. A més, permetrà l’intercanvi directe amb les línies 50 i 13 que circulen per la banda nord de la plaça Espanya.

La Línia 50, que fins ara es coneixia amb el nom Montjuïc – Trinitat Nova, passarà a denominar-se Collblanc – Trinitat Nova. Aquest canvi es deu al fet que en el recorregut, que ja no passarà per la plaça Espanya i la de Carlos Ibáñez i ho farà pel carrer de Sants i Collblanc.

La Línia 13, fins ara coneguda com a Mercat de Sant Antoni – Can Clos, passarà a anomenar-se Mercat de Sant Antoni – Parc de Montjuïc, ja que allargarà el recorregut fins al carrer del Foc i el passeig Olímpic.

TMB recorda que els accessos amb transport públic a la muntanya de Montjuïc també es podran seguir fent amb la Línia 55, que es manté del Parc de Montjuïc a la plaça Catalana. Per una altra banda, també es pot utilitzar el funicular que enllaça l’estació de metro de Paral·lel amb l’avinguda de Miramar, i ho fa amb una periodicitat de 10 minuts.