Recorregut de la Cursa

El punt de sortida és l’avinguda de la Reina Maria Cristina. Els participants continuaran per la plaça d’Espanya i entraran a l’avinguda del Paral·lel. Un cop allà, enfilaran pel carrer de Calàbria cap a la Gran Via i aniran baixant pel passeig de Sant Joan fins al passeig de Lluís Companys, des d’on giraran cua per la ronda de Sant Pere. Continuaran per l’Eixample i es dirigiran cap a la ronda de la Univeristat, travessaran la plaça de la Universitat fins a trobar-se amb la ronda de Sant Antoni.  Els corredors encararan la recta final passant pels carrers de Sepúlveda i Viladomat fins arribar a l’avinguda del Paral·lel, i un cop allà, travessaran la plaça d’Espanya fins arribar a la línia de meta a l’avinguda Maria Cristina.

Durant la prova, el trànsit es tallarà en els carrers del recorregut i s’obrirà la circulació un cop hagin passat els corredors. L’hora prevista perquè s’acabi la Cursa és a les 12 h, però no serà fins a tres hores més tard que els autobusos i cotxes podran circular amb total normalitat per la ciutat.

2.000 participants més que l’any anterior

Aquest és el primer any que es canvia el recorregut de la cursa per donar cabuda a la quantitat d’inscripcions que reben per participar-hi i per garantir la seguretat dels ciutadans, amb un recorregut que evita que circulin per carrers estrets. Aquesta modificació ha permès ampliar el nombre de participants, que passen dels 14.000 als 16.000.