Accidents Barcelona

Un nen de cinc anys ha mort després de ser atropellat aquest dilluns per una motocicleta al districte de Sant Martí, segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona en un comunicat. El consistori ha informat que l’accident s’ha produït poc després de les 13 h a la cruïlla entre els carrers de Provençals i Ramon Turró. El nen ha estat traslladat a l’hospital, on ha mort poc després. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha confirmat que ha atès un nen en estat crític que ha estat traslladat a l’Hospital del Mar. La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat de la Guàrdia Urbana s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident.

L’Ajuntament de Barcelona ha lamentat la mort del nen i ha explicat que ha traslladat el condol a la família i amics. El consistori també ha refermat el seu “compromís per continuar treballant per reduir les víctimes d’accidents de trànsit a la ciutat”. També recorda “que els vianants són un dels col·lectius més vulnerables en el marc de la seguretat viària, per aquest motiu demanem als conductors màxima precaució”.

Segons fonts de l’Ajuntament de Barcelona, aquest 2019 han mort 15 persones en accidents de trànsit a la ciutat de Barcelona. Durant el 2018, els accidents de trànsit amb víctimes van augmentar més d’un 50 %.