accident motorista torras i bages

Un motorista de 36 anys ha mort aquest dimecres a les 3.40 h de la matinada en un xoc amb un taxi al passeig de Torras i Bages, al barri de Sant Andreu. La moto ha col·lidit frontalment amb la part lateral del taxi quan el motorista sortia de la ronda de Dalt per la sortida 1 en sentit Llobregat. El motorista ha mort en el mateix lloc de l’accident perquè li ha saltat el casc. Ha patit un traumatisme cranioencefàlic.

El conductor del taxi ha donat negatiu a les proves d’alcoholèmia i drogues que li ha fet la Guàrdia Urbana. Ara el cos està investigant les causes de l’accident. L’Ajuntament ha activat el Servei d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona per oferir atenció psicològica a la parella de la víctima i als seus familiars.

Durant aquest 2018 ja hi ha un total de 13 víctimes mortals en accidents de trànsit, de les quals set han estat motoristes. La darrera víctima mortal també era motorista i va morir en un accident aquest dilluns. Durant tot l’any passat el balanç de víctimes mortals va arribar a 12.