La ruta turística de molts estrangers avui a la ciutat té una parada nocturna obligada al Camp Nou. El partit de tornada de la Supercopa és una bona oportunitat perquè molts dels que estan de pas a la ciutat puguin veure en directe l'equip que segueixen des de l'altra punta del món. Un exemple n'és aquesta família de nord-americans. ALISTAIR CONKIE "Estamos aquí de vacaciones en Barcelona, al chico aquí les gusta mucho el futlbol, sobretodo el Barcelona. Hemos aprovechado el partido de hoy para verlo en directo." Molts van comprar les entrades del partit fa mesos en un paquet juntament amb la reserva de l'hotel. Com aquest grup de sis italians que aquest matí s'han apropat al Camp Nou per intentar veure els jugadors. LUCA I JEAN PAUL "Nosaltres ens vam decidir quan planejàvem les vacances al juliol, a meitat de juliol." Les taquilles treien fum ja que avui tothom qui vulgui entrar al camp, fins i tot els socis, han de passar per caixa. També les botigues dels voltants del camp estaven plenes, tot i que les vendes tampoc no han estat gaire suculentes. NOELIA HORMIGO, venedora "Bueno, pasa mucha gente, como siempre, se paran a mirar pero pocos compran." I si avui serà dia de turistes a la graderia, també ho serà de nens i nenes, que encara estan de vacances. Sort, perquè el partit comença a les 11. Ho esperen amb ànsia, ja que, quan es tracta de futbol, els més petits de casa demostren estar a l'última.

Molts dels seguidors que es desplaçaran fins al Camp Nou aquesta nit per veure el partit són turistes. Alguns han vingut expressament per veure la final de Supercopa i, d’altres, aprofiten els dies de vacances a la ciutat per gaudir d’un partit del Barça en directe. Al matí ha hagut llargues cues per comprar entrades, tot i que molts ja tenien els tiquets del camp inclosos amb les nits d’hotel.

Enguany, un cop acabi el partit, els seguidors no hauran de patir per agafar els darrers metros, tal com va passar ara fa un any, quan es va celebrar la mateixa competició. L’acord a què han arribat el FC Barcelona i l’Ajuntament suposa que el club assumirà els 30.000 euros que costa allargar una hora el servei que en un dia normal acaba a les 24 h. En cas que hi hagués una hipotètica pròrroga en el temps del partit, TMB n’abonaria l’import suplementari.

Des dels Transports Metropolitans també es recorda que hi haurà disponibles dues línies especials d’autobusos que, de fet, ja operen els dies normals de partit. Concretament els busos sortiran de la plaça de Pius XII a la Diagonal i tindran dues destinacions: la primera a la plaça de Catalunya i la segona al passeig de Sant Joan, entre els carrers de Mallorca i de València. L’import del bitllet és de 2,85 euros i, com en el cas del metro, la gent també disposarà de prou temps per poder-los agafar.