ORIOL MUÑOZ, conductor del telefèric "Es fa cada any, i són les revisions que exigeix la llei per mirar que tots els elements del telefèric funcionin adequadament. I es fan una sèrie d'inspeccions dels elements mòbils i fixos del telefèric. S'inspeccionan, es passen per una sèrie de màquines que miren que per dintre estiguin bé i es fan proves de força."

Mentre durin aquests treballs de revisió, el transport fins al Castell de Montjuïc queda cobert per la línia 150 d’autobusos (plaça d’Espanya – Castell de Montjuïc), que funciona cada dia de la setmana de 7 a 21 hores.

L’altre transport per cable de Montjuïc, el Funicular, continua tancat a causa del despreniment que es va produir l’1 d’octubre passat en una finca veïna. Quan finalitzin les obres de reparació en aquesta finca, que es fan des d’una plataforma muntada sobre la via del Funicular, TMB podrà avaluar els danys a la instal·lació i programar les tasques necessàries per a la represa del servei.


Per arribar a la zona del Parc de Montjuïc, a més del servei especial d’autobusos alternatiu al Funicular que fa la connexió entre Paral·lel i Miramar, es poden utilitzar també les línies 150 i 55 (Parc Montjuïc – Pl. Catalana), que els dies feiners funcionen de 4.55 a 22.40 h, els dissabtes de 5.50 a 22.40 h i els festius de 6.50 a 22.40 h.