Matí complicat per als usuaris del metro de l’estació de Sant Andreu, de l’L1. A primera hora del matí s’han produït aglomeracions de gent a les andanes que han obligat el personal de TMB a regular els flux d’accés durant una estona. Alguns usuaris han penjat fotografies i vídeos a Twitter per queixar-se de la situació i mostrar imatges de les andanes i les escales de l’estació plenes de gent esperant. “No som bestiar”, es queixen a les xarxes.

El problema no només ha afectat les andanes i les escales de l’estació de Sant Andreu, sinó que també s’ha vist reflectit a l’interior dels vagons, que han anat molt carregats de gent durant una estona.

Foto: @eviwan

Un triple problema a primera hora del matí

El problema d’aquest dijous al matí a l’estació de Sant Andreu ha estat triple. D’una banda, TMB ha explicat a betevé que s’ha avariat un metro a primera hora, fet que ha alterat el servei d’aquesta línia durant una estona i ha obligat el personal de l’estació a actuar de forma momentània per evitar que les aglomeracions a les andanes posessin en perill els usuaris.

A tot això, s’hi suma que aquesta estació està absorbint les riuades de passatgers de Rodalies que es veuen afectats per les obres a l’R2 Nord i l’R11 i que continuen el trajecte en metro en aquesta estació. I el tercer problema: la vaga d’autobusos que ha començat aquest dijous i que fa que molts usuaris utilitzin el metro com a alternativa de transport.