Les línies R2 Nord i R11 de Rodalies de Catalunya alteraran el recorregut a partir d’aquest dilluns, 19 de setembre, i fins al 2 de desembre. Al llarg d’aquestes setmanes, la circulació d’aquestes dues línies quedarà interrompuda entre les estacions de Passeig de Gràcia i Sant Andreu. Així doncs, des de l’inici del servei de dilluns els trens no circularan en aquest tram, que quedarà afectat per les obres a Rodalies relacionades amb la nova estació de Sant Andreu i La Sagrera.

Els combois iniciaran i finalitzaran el recorregut a Sant Andreu. En aquest punt, els passatgers tenen diverses opcions:

  • Caminar fins a la parada de metro de Sant Andreu (línia 1)
  • Agafar el servei d’autobús llançadora entre Sant Andreu i La Sagrera-Meridiana. Estarà en funcionament de 6 a 10 h i de 16 a 20 h, i la freqüència de pas serà de 15 minuts.
  • En el sentit contrari, hi ha l’opció de desplaçar-se amb l’R3 o l’R4 fins a la Sagrera-Meridiana i, aquí, fer transbordament al metro o bus fins a Sant Andreu.

Els viatgers amb origen Granollers-Centre disposaran d’autocars directes a la Sagrera-Meridiana entre les 6 i les 10.30 h de dilluns a divendres i en sentit invers, és a dir, des de Barcelona cap a Granollers de 17 a 20.30 h. Els dissabtes, diumenges i festius, l’horari serà de 8 a 10.45 h i de 18 a 20.45 h, respectivament en cada sentit.

Per anar a l’aeroport de Barcelona, el tren sortirà des de l’Estació de França.

Cap de setmana de talls

Aquesta nova fase d’obres a Rodalies de Catalunya arriba després de les afectacions que també han patit aquest cap de setmana les línies R2 Nord i R11, que han tingut origen i final a Montcada i Reixac. Han estat dies de certa confusió entre els viatgers, que es van trobar amb els talls sense assabentar-se’n.

Afectacions també a l’R1

A banda de l’R2 Nord i l’R11, també hi haurà afectacions a l’R1 de Rodalies de Catalunya que es produiran en les dates següents:

  • 17, 18 i 19 de setembre
  • Cap de setmana del 29 i 30 d’octubre
  • Cap de setmana del 12 i 13 de novembre

En aquests trams, l’R1 començarà i acabarà el recorregut a Badalona. Aquells que viatgin cap a Barcelona des del Maresme hauran de baixar del tren i agafar l’L2 del metro a Badalona Pompeu Fabra per entrar a la Ciutat Comtal.