GEMMA MUMBRÚ, regidora de Sant Andreu "Aquest aparcament està situat a l'entrada del barri de la Trinitat, tocant a la plaça de la Trinitat, amb un espai on és difícil trobar aparcament, no només pels veïns, sino pels comerciants. Ens han dit que era important que poguessim facilitar el fluxe de moviment de vehicles." LLUÍS QUERO, president de l'AVV de Trinitat Vella "Crec que el barri ho necessitava, a més a més tenim manca de places d'aparcament. Això ajudarà perquè l'aparcament que s'ha fet s'ompli, se'n beneficïi gent del barri bàsicament, i a més a més que fora del barri els altres també ho tinguin més fàcil per aparcar."

El barri de la Trinitat Vella ha estrenat aquest migdia el primer aparcament públic, tot i que funcionarà a partir de dilluns. Ofereix 118 places en règim de lloguer distribuïdes en dues plantes i està situat a l’entrada del barri, just a sota d’on s’està construint la nova biblioteca.

Els veïns han aplaudit la iniciativa perquè aparcar sempre ha estat força complicat al barri, de manera que l’aparcament resol un dèficit històric. Ara, per 75 euros al mes, podran aparcar el vehicle al barri.