L’Institut Metropolità del Taxi (IMET) ha decidit suspendre la credencial del conductor del taxi que va envestir una moto aquest dimecres a la travessera de Dalt. A més, l’Institut Metropolità del Taxi ha afirmat en un comunicat que es personarà en la causa contra el conductor, a qui es va identificar poques hores després del succés.

L’IMET suspèn la credencial fins a la incoació d’un expedient sancionador. A més, demana al titular de la llicència que identifiqui el conductor del dia dels fets, i el fa comparèixer a la seu de l’Institut. També ha anunciat que es presentarà al jutjat com a part interessada, davant de la denúncia presentada per la persona afectada, i en defensa dels drets dels ciutadans i del col·lectiu de taxistes. Considera que el vehicle, que tenia encès el llum vermell per indicar que portava passatge, “va posar en perill la integritat física dels usuaris”.

Elite Taxi denunciarà el taxista

Els fets van passar dimecres, a les 20.30 h, a la travessera de Dalt, a l’altura del carrer de la Granja. El taxi va envestir el motorista, que viatjava amb una acompanyant, i els va fer caure a terra. Segons Elite Taxi, que ha denunciat els fets, tot va passar després d’una discussió de trànsit. De fet, afirma que el motorista va donar puntades de peu al vehicle i li va trencar el retrovisor. El portaveu d’Elite Taxi, Tito Álvarez, s’ha mostrat contundent contra l’actitud del conductor i espera que mai més no torni a portar un taxi.