Un taxi de Barcelona, que circulava per la travessera de Dalt, ha fet caure una moto amb dues persones. Així ho mostren unes imatges captades per un testimoni de l’escena, compartides a les xarxes socials i que denuncia el col·lectiu Motoristes BCN. En el vídeo es veu com el taxi canvia de carril de forma accelerada i, tot seguit, fa un gir sobtat que provoca el xoc amb la moto i la caiguda posterior del motorista i del passatger que hi va al darrere. De fet, el taxi arriba a pujar a la mitjana després del gir i la col·lisió. Tal com es veu en el vídeo, el taxi no s’atura immediatament després del xoc i continua la marxa. Això mateix fa també un altre motorista, que no frena per ajudar els ocupants de la motocicleta.

El vídeo ha estat difós per Motoristes BCN. A més, el taxi té el llum vermell encès a la part superior del vehicle, fet que fa pensar que té com a mínim un passatger a dins.

Fonts municipals han explicat a betevé que, ara per ara, a l’Ajuntament de Barcelona no li consta cap denúncia.

Elite Taxi: “Un professional no pot actuar així”

El sindicat de taxistes Elite Taxi ha anunciat que denunciarà el conductor. Agraeix també els taxistes que s’han mobilitzat “per localitzar-lo i informar-ne la Guàrdia Urbana perquè es faci justícia”. Consideren que “un professional no pot actuar així sota cap concepte”.