Elite Taxi s’ha mostrat contundent amb l’actitud del taxista que aquest dimecres va envestir una moto a la travessera de Dalt, i que ja ha estat identificat. El col·lectiu ja ha anunciat que denunciarà els fets a l’IMET i vol que li retirin la llicència per conduir taxis. Esperen que un cop es “converteixi en extaxista” no li “donin un camió”. L’implicat ja ha estat identificat i la policia ha obert diligències al jutjat.

Discussió de trànsit prèvia

Segons ha explicat el portaveu d’Elite Taxi, Tito Álvarez, a betevé, l’incident es va produir després d’una discussió de trànsit. El motorista i el taxista van intercanviar insults uns segons abans i el conductor de la moto (que viatjava amb un menor) va propiciar puntades de peu a la porta del vehicle i en va trencar el retrovisor. Això va provocar suposadament la reacció posterior del taxista. Elite Taxi denuncia també l’actitud del motorista i espera que se’l sancioni.

Tot i això, referma que en cap cas no està justificada l’acció posterior. I creu que un taxista ha de mantenir una actitud professional “passi el que passi”. Tito Álvarez diu que ja s’han posat en contacte amb l’IMET (Institut Metropolità del Taxi) i que l’ens li ha confirmat que quan rebin l’informe policial obriran diligències contra el conductor i que “seran contundents”. Els taxistes esperen que li retirin la llicència.