La Guàrdia Urbana ha identificat el taxista de Barcelona que dimecres va envestir una moto a la travessera de Dalt amb dos passatgers i després va fugir. Com es pot observar en un vídeo enregistrat per un altre conductor, el taxista envaeix el carril per on circulava el motorista i el fa caure a terra a ell i la passatgera, una dona de 68 anys.

En un primer moment s’havia dit que el passatger era menor, així ho afirmava el compte de Twitter que va publicar les imatges, Motoristes Bcn, però fonts municipals han confirmat a betevé que es tractava d’una dona gran i que el conductor de la moto té 35 anys.

La Urbana denuncia els fets a la fiscalia

En una piulada a Twitter, la policia local ha informat que s’està coordinant amb la Fiscalia de Seguretat Viària per valorar els delictes que poden suposar aquests fets. Segons l’Ajuntament, el conductor del taxi és un assalariat de la persona titular de la llicència.

Els fets es van produir dimecres al vespre, als volts de les 20.30 h, a la travessera de Dalt, a tocar del carrer de la Granja, i fins allà s’hi van desplaçar efectius de la Guàrdia Urbana. El sindicat Elite Taxi ha denunciat l’actuació del taxista i ha dit que esperen que no pugui tornar a conduir.