Elite Taxi ha anunciat que denunciarà a l’Institut Metropolità del Taxi (IMET) el taxista que aquest dimecres va envestir intencionadament una moto amb dues persones a la travessera de Dalt. En un tuit, el sindicat el qualifica de “sonat” i assegura que “d’aquí a poc serà extaxista”. Elite també explica que els tots els taxistes s’han bolcat a localitzar el conductor i informar-ne a la Guàrdia Urbana. Volen que es faci justícia i consideren que “un professional no pot actuar així sota cap concepte”.

Fonts municipals han explicat a betevé que, ara per ara, a l’Ajuntament de Barcelona no hi consta cap denúncia.

L’actitud del taxista indigna les xarxes socials

El vídeo de l’accident es va difondre a través de Motoristes BCN i ha generat un gran enrenou a les xarxes socials. A les imatges es veu com el taxista canvia de carril de forma accelerada i es posa davant de la moto. Quan aquest vehicle intenta avançar el taxi per l’esquerra, el taxi fa un gir sobtat i envesteix el motorista i el menor que viatjava amb ell, i els fa caure a terra. En la maniobra de gir el taxista arriba a pujar a la mitjana de la travessera de Dalt. Després de la col·lisió, però, no s’atura i continua la marxa. Al costat, un altre motorista amb un acompanyant veuen tot l’accident i la caiguda però no s’aturen a ajudar-los.

El taxi té el llum vermell encès a la part superior del vehicle, fet que fa pensar que té com a mínim un passatger a dins.